Els Castellers de Berga realitzen el seu primer 4 de 6 entre quatre colles

Els de la camisa blau marí inicien les vacances a la platja d'Altafulla

Redacció
26 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:55h
Castell de germanor entre les quatre colles
Castell de germanor entre les quatre colles | Castellers de Berga

Els Castellers de Berga comencen vacances a la platja Foto: Castellers de Berga


Els Castellers de Berga van actuar, aquest dissabte, a la platja d'Altafulla. Ho van fer per última vegada abans de descansar durant tres setmanes, a la diada dels amfitrions, i conjuntament amb els Nois de la Torre, els Castellers d'Altafulla i els Salats de Súria. Paradoxalment, però, platja no va ser sinònim de sol aquesta vegada. Segons han informat els de la camisa blau marí, Altafulla va ser el punt on més va ploure de Catalunya aquest dissabte, tot i que asseguren que els castells, finalment, no se'n van ressentir. 

A pocs metres de la línia de mar, els berguedans van descarregar castells dominats com ara el 4 de 6, el 3 de 6 i el 3 de 6 amb agulla. El millor castell de la diada se'l van endur els d'Altafulla, amb el 3 i el 4 de 7, mentre que els Salats de Súria també van descarregar el 3 de 7. 

La novetat, però, no va venir donada per la dificultat dels castells, sinó per la primera experiència dels Castellers de Berga realitzant un 4 de 6 de germanor entre les quatre colles. D'aquesta manera, cada colla es va ocupar d'una rengla, i el castell va descarregar amb èxit. 
 

Castell de germanor entre les quatre colles Foto: Castellers de Berga


Arxivat a