La CUP de Borredà denuncia que el butlletí municipal s'hagi convertit en la revista del PSC

Treballem Junts per Borredà lamenta que la publicació hagi desaparegut quan l'oposició va reclamar el seu espai

Aida Morales
20 de juliol del 2015
Actualitzat a les 20:52h
Assemblea de Treballem Junts per Borredà
Assemblea de Treballem Junts per Borredà | Cedida

Assemblea de Treballem Junts per Borredà Foto: Cedida


Treballem Junts per Borredà-Poble Actiu (CUP) ha celebrat aquest diumenge 19 de juliol la seva primera Assemblea Popular, que ha aplegat una trentena de persones. Una sessió, segons han explicat, en què s'han posat alguns dels aspectes del nou equip de govern sobre la taula, i en què s'ha lamentat la manera de fer de Compromís x Borredà (PSC), per exemple, en el fet de convertir el butlletí municipal en la revista del partit. 

En aquesta primera trobada, que s'ha realitzat a l'escola, s'ha criticat la decisió de l'alcalde de Borredà, Joan Roma, de deixar de publicar el tradicional butlletí del poble. Per contra, han denunciat que aquest hagi passat a ser “amb el mateix nom, format i redactor”, el butlletí del partit governant. Per a Junts per Borredà, els mitjans de comunicació de titularitat municipal haurien de reflectir l'acitivitat institucional i l'opinió del grup de govern, però també la dels grups polítics amb representació a l'Ajuntament: “Quan l'oposició ha reclamat aquest espai, el butlletí municipal ha deixat d'existir”. 

Junts per Borredà també han exposat les conclusions del Ple del cartipàs del passat 22 de juny, que fixa les regles d'organització i funcionament de l'ajuntament pels propers quatre anys, i ha criticat que la Junta de Govern Local estigui formada per tres membres de Compromís x Borredà. Sobre aquest aspecte, l'oposició ha assegurat que, a diferència dels Plens municipals, les decisions que es prenen en aquesta Junta “s'aproven a porta tancada i sense opció al debat”. 

Davant d'aquesta situació, i malgrat lamentar, segons han afirmat, que no es compti amb l'opinió de l'oposició, els tres regidors de la CUP han reiterat la seva voluntat de “desenvolupar una oposició constructiva i activa”.