La neteja de l'hospital i la residència de Berga deixa d'estar a mans d'una empresa berguedana

El Patronat ha donat la concessió dels serveis a la multinacional ISS Soluciones de Limpieza Direct per 2,1 milions d'euros | L'actual concessionària Ber-Net podria impugnar el concurs

Redacció
15 de juliol del 2015
Actualitzat a les 12:34h
Els serveis de neteja de l'Hospital Comarcal Sant Bernabé i, al seu torn, de la Residència de Berga deixaran d'estar a mans de l'empresa berguedana Ber-Net, l'adjudicatària fins el moment. Per contra passaran a mans de la multinacional d'aquest sector ISS Soluciones de Limpieza Direct SA, amb un contracte de 2.178.281,76 milions d'euros. 

Aquest canvi de concessionària es va tirar endavant aquest dimecres en una reunió extraordinària del Patronat de l'Hospital, en què la decisió es va aprovar per majoria. El motiu principal de l'adjudicació, malgrat les queixes de rebaixa temerària que han defensat alguns sectors durant les negociacions, és que ISS ofereix un contracte amb una rebaixa de 594.000 euros, respecte de l'actual. 

Segons han confirmat fonts del Patronat a NacióBerguedà, ISS va ser l'empresa que va aconseguir una major puntuació, tant pel que fa a l'oferta com als serveis, amb un benefici industrial molt menor que la resta, derivat del seu caràcter macro. A més, l'empresa també garanteix mantenir els 19 llocs de feina amb les mateixes condicions. 

Davant d'aquest escenari, Ber-Net encara pot impugnar el concurs, una possibilitat que està estudiant l'empresa berguedana. Si no fos així, la concessió a ISS seria de dos anys, prorrogable a dos més, anys per any.
Arxivat a