L'Ajuntament estudiarà integrar la piscina del Lledó en un conjunt d'oci

La regidora d'Esports afirma que, de cara al futur, s'analitzarà la “viabilitat econòmica” de la instal·lació

Aida Morales
05 d'agost del 2015
Actualitzat el 06 d'agost a la 13:44h

Piscina del Lledó de Berga Foto: Aida Morales


L'equip de govern de l'Ajuntament de Berga no realitzarà cap acció aquest estiu per remodelar o donar una funcionalitat a la piscina abandonada del Lledó, que ja porta quatre anys tancada. No obstant això, i segons ha explicat a NacióBerguedà la regidora d'Esports, Mònica Garcia, sí que se'n preveu estudiar-ne la viabilitat econòmica i, si fos possible, integrar-la dins d'un “conjunt esportiu i d'oci” dins del Parc del Lledó. 

Ara per ara, per fer-la funcionar, aquesta instal·lació necessitaria grans reformes relacionades amb les fugues d'aigua o l'estat dels vestidors. De fet, la piscina va tancar perquè no era viable a nivell econòmic a causa del baix nombre d'abonats que hi havia i, al mateix temps, la quantitat de diners que costaven les inversions que s'hi havien de fer per mantenir-la en bones condicions. 

Garcia ha remarcat que hi ha “diversos projectes” possibles al voltant de la piscina i del Parc del Lledó, així com la voluntat de crear un espai “més agradable del que és ara i arreglat”, sense deixar de banda la proximitat que hi ha amb l'escola pública de Sant Joan. Per altra banda, també ha remarcat que es podria unir al projecte de la via verda, i que es podrien aprofitar els espais esportius com ara les pistes del centre educatiu o l'skatepark

“S'ha d'estudiar la viabilitat econòmica per veure quines són les xifres que hi havia fins el moment en què es va tancar”, ha declarat. A partir d'aquí, es realitzarà una previsió de la inversió que caldria fer-hi, i s'analitzarà fins a quin punt seria amortitzable. 
 

Piscina del Lledó de Berga Foto: Aida Morales

Arxivat a