La piscina del Lledó, tancada i barrada per tercer any

Aquest any el consistori tampoc la posarà en funcionament per falta de diners per arreglar-la

per Redacció, 27 de juny de 2014 a les 11:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Piscina del Lledó de Berga Foto: Aida Morales

La piscina del Lledó de Berga romandrà tancada un any més i ja serà el tercer consecutiu que no s’obre per problemes de finançament. Segons ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Jaume Vegas, la piscina necessita grans reformes que no són viables ara per ara.
 
“Té uns vestidors que tenen aluminosi. Amb aquest problema i que la piscina també perdia molta aigua, necessitem molts diners per tornar-la a posar en marxa”, ha declarat. Davant d’això, Vegas ha explicat que l’única manera seria rebent una subvenció molt gran per arreglar-la, i de moment aquests diners “no hi són”.
 
Segons Vegas, “la intenció és deixar-la així” i, de moment, no es té planejada cap activitat alternativa per aprofitar l’espai. 
 
Malgrat això, ha explicat que aquesta setmana sí que s’han obert les piscines de la zona esportiva Toni Sabata, i que a més mantenen els mateixos preus que l’any anterior. Sobre això, el regidor ha concertat que fa “molts anys” que s’intenten mantenir els preus, ja que des del consistori es té en compte que “els temps són complicats”.
 
“Amb la piscina no ens hem de guanyar els diners”, ha declarat, i ha afirmat que, si el temps no ho impossibilita, els ingressos compensen les pèrdues. A més, ha recordat que Berga no té una piscina d’alt ‘standing’, sinó que és un lloc d’esbarjo. 


Entrada de la piscina del Lledó de Berga Foto: Aida Morales

 

També hauries de llegir
Fa 388 setmanes

Les piscines de Berga mantenen preus

Participació