El bagenc Àngel Sáez és el nou primer secretari de la Joventut Socialista a la Catalunya Central

La nova Executiva de la JSC de les comarques centrals no té cap representant del Berguedà

Aida Morales
13 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:21h
El veí de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) Àngel Sáez ha estat escollit, aquest passat diumenge 12 de juliol, nou primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a les comarques del Berguedà, el Bages i el Solsonès. En aquest càrrec, Sáez substituirà Josep Gonzàlez al capdavant de la branca juvenil del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). 

El nou primer secretari és actualment el número 4 del PSC al seu municipi i, des dels 14 anys, milita a les joventuts. “Aquest càrrec suposa per a mi una enorme responsabilitat”, ha afirmat en un comunicat, tot assumint el “moment difícil” que viu el socialisme, i confiant que es podrà revertir. En aquest sentit, ha assegurat que té “moltes ganes” de treballar per “canviar les coses”, així com reivindicar el paper del jovent dins de la societat. 

Durant el seu mandat, Sáez vol posar especial interès en els aspectes més socials i, segons indica, té la intenció de col·laborar “encara més activament” amb diverses associacions com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) i el Banc d'Aliments. 

Pel que fa a la resta de càrrecs, destaca el paper de la veïna de Súria Laura Hernàndez com a viceprimera secretària i secretària de Solidaritat i Cooperació; i el també surienc Albert Coberó, que es farà càrrec de la Secretaria d'Organització. Per altra banda, Alejandro Fernández, de Navàs, s'ocuparà de la Secretaria de Formació; Montserrat Albacete, de Súria, de la d'Estudiantil; Èlia Tortolero, de Sant Joan de Vilatorrada, de la d'Igualtat i Sociolaboral; Abraham Beas, de Manresa, de la d'Acció Política; i Josep Gonzàlez, de Manresa, de la de Cohesió Territorial a la Comissió Executiva Nacional. 

Entre tots aquests, no consta cap representant del Berguedà, i tampoc hi haurà membres del Solsonès.