Més bon comportament i menys velocitat a la Riera de Merlès

Joan Roma indica que el tram de Borredà a Santa Maria de Merlès és el més massificat

per Redacció, 13 de juliol de 2015 a les 11:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Riera de Merlès en el tram que va entre les Llosses i Sant Jaume de Frontanya Foto: Joan Roma


L'alcalde de Borredà, Joan Roma, ha constatat, en la seva segona visita d'inspecció de la Riera de Merlès, la millora del comportament i, sobretot, de la velocitat dels vehicles en el tram que comença a les Llosses (Ripollès) i arriba fins a Sant Jaume de Frontanyà. 


En aquest, ha destacat la disminució de banyistes, en comparació amb el que va de Borredà a Santa Maria de Merlès, amb un bon resultat de la nova senyalització, vigilància i sancions, sobretot orientats a la velocitat, que no pot superar els 40 km/hora i l'estacionament, que es limita als llocs destinats per a aquest ús. 

El tercer tram que inspeccionarà l'alcalde el proper cap de setmana serà el que va de Puig-reig fins Gaià (Bages). Després d'aquesta tercera visita es podrà realitzar un anàlisi complet de la situació de la Riera de Merlès, atenent a que, segons indica, cal continuar fent pedagogia sobre civisme i reduir la massificació en alguns dels seus punts principals de bany.
 

Riera de Merlès en el tram que va entre les Llosses i Sant Jaume de Frontanya Foto: Joan Roma

 

Participació