Bagà destina 5.000 € a beques menjador i llibres de text pels escolars

Les sol·licituds es poden presentar fins el 10 d'agost

Redacció
12 de juliol del 2015
Actualitzat a les 11:38h
L'Ajuntament de Bagà ha aprovat destinar 5.000 euros del pressupost del 2015 a cobrir algunes de les necessitats bàsiques nutricionals i educatives dels infants de la vila. Per això, les famílies amb més necessitats podran realitzar una sol·licitud en aquest aspecte, en un concurs que estarà obert fins el 10 d'agost. 

Cada petició serà valorada per un tribunal format per treballadors socials i la secretària municipal, que vetllarà pel compliment de tots els requisits establers de renda màxima, que no hi hagi impagaments en altres serveis municipals i que no s'estiguin cobrant altres subvencions per aquests mateixos conceptes. Segons han precisat, les bases del concurs es poden descarregar des de la pàgina web de l'Ajuntament

Segons ha declarat l'alcalde de Bagà, Nicolás Viso, aquesta “ha estat, és i serà una prioritat” del consistori, que veu una gran quantitat de famílies afectades per la crisi econòmica. En aquest punt, alguns dels que la pateixen més són els infants, de manera que, tal com ha defensat, la “igualtat d'oportunitats” ha de ser el “punt de partida” de qualsevol baganès: “La igualtat d'oportunitats comença per una educació que potenciï el millor de cada infant, i també per garantir un àpat equilibrat al dia”.