L'Escola d'Estiu d'Emprenedors tanca les portes posant en valor la dedicació, l'esforç i la il·lusió

Els 28 alumnes participants acaben amb "satisfacció" un curs pioner a la Catalunya Central

Redacció
10 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:03h
L'Escola d'Estiu per a Persones Emprenedores que s'ha celebrat a Berga per setè any consecutiu ha finalitzat aquest divendres en una taula rodona amb l'experiència de Jordi Millan, impulsor de Gintònic.cat; i Àngel Noguera, de CiM Aigua. Davant de 28 alumnes i representants de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, aquests dos emprenedors han posat de relleu algunes de les qualitats més importants per crear una empresa. 

Entre aquestes, han destacat la dedicació, la constància, la capacitat de sacrifici, l'esforç, la felicitat i la il·lusió, així com la peculiaritat de “fer país des de l'empresa”. Durant aquesta setena edició, els alumnes participants han treballat sobre el seu projecte des de la visualització de la idea fins a la comunicació del producte, passant pel pla de finançament, la tramitació administrativa o la negociació. 

De fet, la representant de l'alumnat, Ampar Gil, ha destacat la “satisfacció” de tots els participants per poder realitzar una formació de qualitat de manera gratuïta a la comarca. En aquest sentit, ha remarcat la professionalitat i experiència dels ponents que han realitzat les classes, destacant la feina de Francesc Rufas, Marc Bernadich, Joan Camps i Josep Vives. 

En la mateixa línia, el president en funcions de l'Agència i del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca, ha felicitat la comarca del Berguedà per tirar endavant un projecte formatiu i emprenedor de referència a la Catalunya Central. Alhora, ha explicat que, aquest, ja s'està aplicant a altres territoris com el Moianès.