En marxa les obres d'ampliació de l'àrea d'autocaravanes de Gironella

L'equipament tindrà una vintena de places d'estacionament, un arbrat que faci més ombra i un sistema de calefacció al punt d'aigua perquè sigui operatiu tot l'any

Nació
26 de març del 2024
Actualitzat a les 10:16h
L'inici dels treballs d'ampliació de la zona d'acollida d'autocaravanes de Gironella
L'inici dels treballs d'ampliació de la zona d'acollida d'autocaravanes de Gironella | Ajuntament de Gironella
L'Ajuntament de Gironella ha iniciat les obres d'ampliació i millora de l'àrea d'acollida d'autocaravanes del municipi, ubicada a la zona esportiva. L'actuació permetrà crear set noves places d'estacionament, així com millorar les zones de pícnic i els serveis.

Mitjançant els treballs, augmentaran fins a 21 les places d'estacionament d'autocaravanes. Així mateix, el consistori instal·larà una nova torre d'electricitat amb quatre preses per donar servei als usuaris de la zona, que se sumaran a les vuit actuals­­. Pel que fa a l'entorn paisatgístic, se substituirà l'arbrat actual per espècies amb el port suficient per dotar l'espai d'ombra, i els actuals es replantaran en altres ubicacions del municipi.

Pel que fa als serveis de l'àrea d'autocaravanes, es col·locaran tres taules amb banqueta incorporada. I, finalment, es col·locarà un sistema de calefacció al punt d'accés d'aigua potable, per tal d'evitar glaçades i poder prestar servei en períodes freds. 

"L'àrea d'autocaravanes s'ha quedat petita, sobretot els caps de setmana i festius", detalla respecte de l'equipament el regidor de Turisme, Lluís Vall, que remarca que "continuem ferms amb la nostra aposta pel turisme al municipi, i aquesta actuació ens permetrà millorar els serveis que oferim als visitants".

Les obres tenen un cost de gairebé 18.000 euros i està previst que finalitzin a l'abril. Cal recordar que, aquesta actuació, està inclosa en el pressupost 2024 de l'Ajuntament de Gironella, que enguany frega els 8,5 milions d'euros.
 
Arxivat a