Comença la votació dels cartells anunciadors de La Patum 2024

La votació té lloc al vestíbul de l'Ajuntament de Berga, del 24 de març al 7 d'abril

Nació
24 de març del 2024
Actualitzat el 28 de març a les 9:11h
Les cinc propostes finalistes del 48è Concurs de Cartells de La Patum
Les cinc propostes finalistes del 48è Concurs de Cartells de La Patum | Ajuntament de Berga
El 48è Concurs de Cartells de La Patum arriba al tram final amb la votació popular de les obres finalistes de l'edició d'enguany. El procés tindrà lloc al vestíbul de l'Ajuntament de Berga, del 24 de març al 7 d'abril, en un horari d'11.00 a 14.00 hores de cada dia i també de 17.00 a 20.00 hores de dijous a diumenge.

Enguany, el concurs ha rebut 46 propostes. Els lemes de les cinc obres finalistes escollides pel jurat són: 2 en 1, Ballem!, Ens veiem a la plaça, Ja s'escolta el tabaler i Som gegants!. El guanyador es convertirà en el cartell anunciador de les festes de Corpus del 2024 i tindrà una dotació econòmica de 1.000 euros (també es premiarà amb 300 euros l'accèssit).
 

Ara bé, cal tenir en compte que, des del 27 de març, només resten quatre obres finalistes al procés, pel fet que el consistori ha retirat la titulada2 en 1. El motiu, segons assenyalen, és que incompleix una de les bases del certamen artístic

Pel que fa a l'elecció del cartell anunciador de La Patum Infantil, hi ha sis dibuixos que opten a esdevenir l'oficial: El gegant de vidre, Els giravolts, Esclat de Patum, Les comparses de foc, Les dues guites i Saltant al ritme dels nans. Les propostes han estat elaborades pels infants de primària de les escoles de la ciutat.
 

Tal com ha posat en relleu el consistori de la capital del Berguedà, el procés de votació només es farà de forma presencial i caldrà identificar-se obligatòriament mostrant el DNI. Es podrà votar únicament una vegada per persona i no es podran efectuar votacions en nom de terceres persones. El resultat de la votació popular es donarà a conèixer el 12 de maig, durant la celebració del ple extraordinari de l'Ascensió, que es farà a la Sala de Plens a les 11.00 hores.

 
Arxivat a