Tres empreses del Berguedà són guardonades pel programa «Accelera el creixement»

Gual Steel, Precuinats Alsina i Viladases reben un diploma acreditatiu del programa

Redacció
08 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:26h
L'empresa Gual Steel SL de Berga, i les de Gironella Precuinats Alsina SL i Viladases SL han rebut aquest dimarts un reconeixement per part de PIMEC i de la Diputació de Barcelona per la seva implicació i participació en la tercera edició del programa 'Accelera el creixement', que pretén fer avançar en la recuperació econòmica. El diploma també s'ha entregat a 45 pimes més d'arreu de Catalunya des de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'ens supracomarcal. 

L'objectiu del programa, segons ha informat la Diputació, és que les empreses obtinguin un pla de creixement i les eines per a realitzar-lo. De fet, moltes de les pimes que hi participen són empreses amb vocació internacional i voluntat d'invertir en el seu creixement, almenys, amb tres treballadors dins de la demarcació de Barcelona. 

Des de la primera edició, 147 empreses han passat pel pgrograma, realitzant una bona valoració i amb uns “resultats satisfactoris”, ha precisat l'ens. Per això es preveu que el projecte es pugui continuar en properes edicions, amb la selecció, a finals d'aquest mes, de 50 noves pimes de tot Catalunya.