Detenen dos dels membres que suposadament van atracar la joieria Climent de Puig-reig

Els Mossos estan realitzant registres al barri de la Mina de Barcelona

Redacció
07 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:50h
Una policia a plaça Sant Jaume, aquest vespre
Una policia a plaça Sant Jaume, aquest vespre | J.M. Gutiérrez
Els Mossos d'Esquadra han iniciat el matí d'aquest dimarts una operació al barri de la Mina, a Sant Adrià del Besos (Barcelona) relacionada amb l'atracament de la Joieria Climent de Puig-reigque es va produir el gener d'aquest any

De moment, segons han explicat a NacioBerguedà, s'han realitzat dues entrades a domicilis i, com a mínim, s'han detingut dues persones. A part, es podria haver recuperat una petita part del botí de joies presumtament robades. Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal que ho estan investigant no descarten que hi hagi més detinguts, tot i que la informació s'anirà actualitzant en les properes hores. 

El 16 de gener entre les 5 i les 6 de la matinada, un mínim de cinc persones encaputxades van atracar la joieria Climent de Puig-reig, situada al carrer Llobergat número 17. Segons va poder saber aquest diari, els lladres van entrar-hi sense fer malbé cap dels panys que hi havia per seguretat, tot i que sí que sí que van trencar els vidres dels aparadors interiors.

Essencialment, es van endur rellotges, tot i que també joies de gran valor en només tres o quatre minuts. En aquest breu període de temps, i segons va explicar el propietari de la joieria a NacióBerguedà els lladres van burlar "amb certa facilitar els panys de seguretat". Per això, es va considerar que havia de ser una "banda organitzada experta", ja que havien anat molt ràpid i havien agafat les peces més cares. 
 
Arxivat a