ERC renova el secretariat regional de la Catalunya Central

La berguedana Marie Kapretz serà la nova secretària d'acció política i de la dona

Pere Fontanals
05 de juliol del 2015
Lluís Oliveras, Marta Rovira, i l'equip regional d'ERC a la Catalunya Central.
Lluís Oliveras, Marta Rovira, i l'equip regional d'ERC a la Catalunya Central. | ERC

 

L'actual president comarcal d'ERC al Bages, Lluís Oliveras, ha estat proclamat aquest dissabte nou president del partit a la Catalunya Central en substitució de l'anoienc Josep Maria Palau, que ha estat en el càrrec els darrers 4 anys. Oliveras deixarà la presidència comarcal del partit després de 8 anys, i cedirà el testimoni al regidor de Castellbell i el Vilar, Albert Mulero, que prendrà aquesta responsabilitat durant la propera setmana.

L'equip d'Oliveras esta format per Agustí Lleyda, com a secretari d'organització, Miquel Leon, com a secretari de finances, Maria Sayavera, com a secretària d'imatge i comunicació, Marie Kaprez, com a secretària d'acció política i de la dona, Xavier Pérez, com a secretari de política municipal, Laura Vilagrà, com a secretària de política parlamentària i institucional i Adrià Tuneu, com a secretari de formació. La presidència regional de Lluís Oliveras li comporta, a més a més, entrar en l'Executiva Nacional d'ERC.

Lluís Oliveras té 49 anys, és santvicentí, empresari del gremi de la pedra, pare de dues filles, activista cultural i mestre danser de les gitanes. El congrés regional s'ha celebrat a cal Sitjes d'Artés. Marta Rovira ha fet la cloenda de l'acte.
 

Lluís Oliveras, nou president regional d'ERC