Marc Coma abandona el Dakar per convertir-se en el seu nou director esportiu

El pilot d'Avià assegura que "és el moment" de realitzar el canvi d'etapa, tot i que assumeix que "no és fàcil"

Redacció
02 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:10h
El pilot d'Avià Marc Coma amb la seva dona i el seu fill
El pilot d'Avià Marc Coma amb la seva dona i el seu fill | Aida Morales

Marc Coma amb la seva dona i el seu fill a la rebuda que li ha organitzat Avià Foto: Aida Morales


El pilot d'Avià guanyador del darrer Dakar, Marc Coma, ha anunciat per sorpresa aquest dijous que abandona la competició i que passarà a convertir-se en el nou director esportiu del ral·li més dur del planeta. En declaracions a l'agència EFE, Coma ha assegurat que no es tracta d'una decisió “fàcil”, tot i que ha reconegut que “és el moment” de realitzar aquest canvi d'etapa. 

Coma pren aquesta decisió després de valorar el seu possible salt a les quatre rodes, que finalment va descartar, i tothom donava per fet que, enguany, es podria tornar a veure el pilot intentant revalidar la victòria del 2015. A l'esquena, el berguedà acumula cinc primeres posicions en aquesta prova -el 2006, el 2009, el 2011, el 2014 i l'any passat-, a part de diverses victòries al Campionat de Ral·lis Cross-Country. 

A partir d'ara, Coma passarà a assumir el càrrec de número dos de l'organització del Dakar, a les ordres d'Etienne Lavigne, el director general. Segons aquest mateix ha confirmat a l'agència de notícies, Coma era un candidat excel·lent, ja que tenia experiència, però també aportava “aire fresc”.