La línia de bus Berga-Prats-Vic continua operativa durant l’agost

Hi haurà tres expedicions diàries, de dilluns a divendres, en ambdós sentits

Nació
03 d'agost del 2023
Actualitzat a les 9:17h
Un bus estacionat al Passeig de la Pau de Berga.
Un bus estacionat al Passeig de la Pau de Berga. | Consell Comarcal del Berguedà
La línia regular de transports de viatgers Berga-Prats de Lluçanès-Vic oferirà servei també a l'agost, cosa que fins ara no passava. En concret, al llarg d'aquest mes, hi haurà tres expedicions diàries, de dilluns a divendres, en aquesta línia. Així, es manté operativa la connexió entre les capitals del Berguedà i Osona.

Les tres expedicions sortiran de Berga, de dilluns a divendres, en els següents horaris: a les 08.20, a les 13.20 i les 16.20 hores. Es fan les següents parades: Cal Rosal, Gironella, Olvan, Santa Maria de Merlès, Prats de Lluçanès, Santa Creu de Joglars, Olost i Vic.

En el sentit contrari, les expedicions amb sortida des de Vic en direcció Berga seran, de dilluns a divendres, a les 07.00, a les 12.00 i a les 15.00 hores. Els busos s'aturaran a: Olost, Santa Creu de Joglars, Prats de Lluçanès, Santa Maria de Merlès, Sagàs, Olvan, Gironella, Cal Rosal i Berga.

El trajecte té una durada prevista d'una hora i quinze minuts. El 2022, aquesta línia va transportar 28.000 viatgers. Per trobar tota la informació sobre aquesta línia i la resta de serveis de transport públic que té el Berguedà, es pot consultar el web de Mobilitat del Consell Comarcal.
 
Arxivat a