L'associació ciclista Senglars dels Rasos defensa l'essència del «passar-ho bé»

Més de 100 persones es van aplegar a la plaça del Forn de Berga amb el Nervi de la Llibertat i el Repetxó

Redacció
30 de juny del 2015
Actualitzat a les 14:13h
Dinar a la plaça del Forn organitzat pels Senglars dels Rasos
Dinar a la plaça del Forn organitzat pels Senglars dels Rasos | Redacció

Prop de 70 ciclistes i, en conjunt, més de 100 persones van recollir-se aquest dissabte a la plaça del Forn per celebrar la primera festa d'estiu de l'agrupació ciclista Senglars dels Rasos, que complirà un any de vida el setembre. Amb aquesta activitat, que va començar de bon matí amb una sortida i presidida per un dinar popular que, a continuació, va comptar amb actuació musical en directe, la idea era “conèixer-se” i promoure una altra manera de practicar aquest esport. 

La filosofia dels Senglars dels Rasos, segons ha explicat el seu component Marc Pujals, és “prendre el relleu als domingueros”, és a dir, fer ciclisme sense competir, i amb l'objectiu de “passar-ho bé”, amb parades per dinar, riure i gaudir de la comarca. Per això, aquesta trobada va servir per traslladar aquesta idea a l'entorn berguedà, acompanyats de dues agrupacions catalanes del mateix estil, com són el Nervi de la Llibertat i Repatxó. 

Per a Pujals, l'acte va ser un “èxit” i es valora “molt positivament”. Per això, l'associació ciclista es planteja repetir-lo en properes edicions, tot i que hauran de valorar si es fa seguint el mateix format o amb algunes diferències. Aquest dissabte, el dia va estar ple d'activitats i, després de dinar, es va poder gaudir de l'actuació 'Rumba Giratòria' de Carles Belda, així com de la xerrada-tertúlia sobre la història del biciclisme a càrrec de Sergi Serra.

Senglars dels Rasos està format per unes 25 persones, algunes d'elles que només donen suport a l'agrupació i que la fan present en la vida associativa, cultural i esportiva de la ciutat.
 

Membres de l'Ajuntament de Berga van participar a la primera trobada d'estiu dels Senglars dels Rasos Foto: Redacció

Arxivat a