Aleix Camprubí és elegit nou secretari de comunicació de les JERC de la Catalunya Central

El berguedà vol revifar el moviment de les Joventuts a les xarxes socials, com ja ha fet amb ERC a Berga

Redacció
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:35h
5è Congrés Regional de les JERC de la Catalunya Central
5è Congrés Regional de les JERC de la Catalunya Central | JERC

El jove berguedà Aleix Camprubí ha estat elegit, aquest cap de setmana, nou secretari d'imatge i comunicació de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) de la Catalunya Central. De fet, i segons ell mateix ha explicat a NacióBerguedà, la seva va ser l'única candidatura que finalment es va presentar, amb un 100% de vots a favor. 

La votació de la nova permanent, formada per set membres, es va votar aquest diumenge al 5è Congrés Regional de les JERC, que es va realitzar a la Sala d'Actes de l'Escola Puig-Agut de Manlleu (Osona). En aquesta, l'antic secretari de campanyes, Josep Arisa, de Centelles, es va postular i va sortir elegit com a nou portaveu, substituint en el càrrec a Joan Solà, de Manlleu. 

Segons Camprubí, una de les tasques més importants que ha d'encarar la seva secretaria és la de fer reviure les xarxes socials i el 2.0 en el seu conjunt. D'aquesta manera, es planteja com a objectiu que les JERC tornin a tenir una presència activa a Internet, una tasca que ja està realitzant des de Berga com a responsable de la comunicació del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i portaveu local de les Joventuts. 

“És important que el moviment a les xarxes estigui acompanyat d'activitat de la regional”, ha avisat, tot esperant que les JERC també tornin a guanyar presència al territori amb un major nombre d'accions i activitats. Personalment, emprèn aquest nou projecte amb il·lusió i ganes de fer la feina ben feta, seguint la línia de treball que ja va emprendre fa uns mesos amb Esquerra i a nivell municipal.
Arxivat a