Ramon Caballé imagina un «canvi de rumb» a la ciutat a partir de diumenge

L'alcaldable emplaça a tothom que vulgui un "govern eficient" al capdavant del consistori, que dipositi la papereta de Junts a les urnes

26 de maig del 2023
Actualitzat a les 23:42h
Foto de família de la candidatura de Junts per Berga
Foto de família de la candidatura de Junts per Berga | Lídia López


Junts per Berga ha conclòs els 15 dies de campanya electoral sense fer cap acte públic, amb una senzilla i familiar trobada dels membres de la candidatura al seu local i amb el cap posat en allò que passarà d'aquí a 48 hores, que segons l'alcaldable de la formació, Ramon Caballé, és que "canviarà el rumb de la ciutat". Caballé s'ha reconegut "content i feliç" de la campanya protagonitzada per la formació, incidint que les accions més profitoses han estat precisament la dels darrers dies, quan han apostat per "la proximitat, estant a peu de carrer i anant porta a porta".

Caballé assevera que, a través d'aquest contacte directe, ha pogut "copsar les necessitats i posar-hi cara", reafirmant doncs que "hi ha voluntat i esperança d'un canvi". Un gir en el tarannà de la ciutat que, recalca, es troba dipositant a les urnes la papereta de Junts, els quals vetllaran per fer realitat "una Berga que generi oportunitats".

L'alcaldable ha emfatitzat que l'equip de Junts pot fer realitat una ciutat que generi oportunitats, que progressi econòmicament, que tingui uns equipaments dignes i que impulsi l'accés a l'habitatge, tant per joves com per altres col·lectius vulnerables. També es comprometen a mantenir una via pública endreçada i a tirar endavant un "govern eficient que sigui capaç d'aconseguir recursos".

I, situant-se ja en un escenari fictici del dilluns 29, Caballé ha declarat novament que la seva postura és que governi la llista més votada, descartant ser particeps de "tripartits a la contra de ningú" que ho impedeixin. Ara bé "en cas que hi hagi un empat tècnic, veurem com es resol".

En definitiva, el candidat a l'alcaldia de Berga ha culminat la campanya de les municipals 2023 donant les gràcies a tots els membres de la llista, als afiliats a la formació i als voluntaris. "Estem molt contents per la campanya viscuda, hem rigut molt", ha reconegut Caballé, que ha sentenciat que aquesta bona entesa de l'equip "denota la nostra manera de fer, les ganes per treballar pel bé comú, i el desig d'un canvi". I, tot plegat, ho han plasmat en un darrer vídeo per demanar el vot.