1 de 10
EL TEMPS

Vuit comarques en alerta per temps violent

El Meteocat activa l'avís màxim de perill a la Catalunya Central i l'oest del país, on pot caure pedra de més de 2 cm de diàmetre, i es registraran ratxes de vent fortes i esclafits o mànegues

Efectes del temps violent a Vilafranca del Penedès, en una imatge d'arxiu | Twitter
per Nació, Barcelona | 24 de maig de 2023 a les 15:35 |
Al maig, cada dia un raig. Ja ho diu la dita, i aquest mes s'està complint, poc o molt. I és que aquest dimecres el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès una alerta per temps violent a vuit comarques del centre i l'oest del país. 
 

Concretament, el Bages, el Moianès, Osona, el Berguedà i el Solsonès tenen activat un perill de nivell 6 sobre 6, és a dir, el màxim. Mentre que l'Alt Urgell, la Noguera i la Segarra tenen activat el nivell mitjà. Tal com ha informat el Meteocat, aquest avís està actiu fins a les 16.40 d'aquest dimecres. 

Què es pot viure en aquestes regions de Catalunya? Més enllà de tempestes i pluja intensa, pot caure pedra de més de 2 cm de diàmetre, a més de registrar-se ratxes de vent molt fortes. També hi ha la possibilitat que es registrin esclafits, tornados o mànegues.

Altres notícies que et poden interessar

 
 

 

Participació