«La política no entén de manipulació»: la versió de «Crims» de la CUP a Berga

La formació s'inspira en el programa de TV3 per elaborar el seu vídeo electoral

Redacció
22 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:37h
L'alcalde de Berga, Ivan Sànchez, caracteritzant Carles Porta
L'alcalde de Berga, Ivan Sànchez, caracteritzant Carles Porta | CUP Berga
Les xarxes socials han esdevingut un dels cavalls de batalla de les formacions per guanyar-se la confiança (i el vot) dels electors. I, des de la CUP de Berga, no han volgut deixar escapar aquesta oportunitat presentant un original espot inspirat en Crims, el programa de TV3 encapçalat per Carles Porta.

Política real és el títol del format presentat pel candidat i actual alcalde de Berga, Ivan Sànchez, que comença relatant als espectadors que "la nostra ciutat portava vint anys endeutant-se. Deixar-la, ara que l’hem començat a sanejar, en mans d'aquells que la van arruïnar sí que seria un autèntic crim". És amb aquest context que Sànchez dona pas a les accions empeses per la formació en el darrer mandat i també el passat, emfatitzant que "des de la CUP, relatem fets reals, perquè la política, el treball i el compromís, no entenen de manipulació".

Però el breu episodi de Política real no només es fixa en allò que s'ha fet, sinó que també incorpora tot allò que la formació estima fer els quatre anys vinents si els veïns i veïnes de Berga els fan confiança. "Aquest capítol no acaba aquí", apunta l'alcaldable. En concret, la CUP fa referència a propostes com la pacificació del carrer del Roser i la plaça de la Font del Ros, la rehabilitació del Barri Vell, la nova estació d'autobusos, el traspàs de la residència al Departament de Drets Socials o la construcció d'un pump track al parc del Lledó, entre altres, les quals la formació ja va avançar en el seu acte central de campanya.

El mateix Sànchez és l'encarregat de posar punt final al vídeo, manifestant que "hem mantingut la ciutat, hem sanejat l'economia, hem organitzat l'Ajuntament: ara toca continuar construint amb pas ferm", incorporant l'eslògan de la formació per als comicis locals d'enguany.