Doblet berguedà a la Copa Dirt-Track i a Moto3 al circuit d'Alcarràs

El gironellenc Franc Serra lidera la prova d'Agramunt i el de Casserres Gerard Riu guanya la tercera prova del Campionat d'Espanya de Velocitat

Redacció
28 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:22h
Podi amb el gironellenc Franc Serra al capdavant
Podi amb el gironellenc Franc Serra al capdavant | Alonso Racinc Team

Els pilots de motociclisme berguedans Franc Serra i Gerard Riu han assolit, aquest cap de setmana, uns resultats òptims en les respectives curses que han realitzat a la Copa Dirt-Track d'Agramunt, el primer, i a la tercera prova del Campionat d'Espanya de Velocitat de Moto 3, que s'ha realitzat a Alcarràs, el segon. 

A la Súper Final, Serra ha realitzat una sortida fulminant i, des del primer revolt, s'ha situat líder de la cursa. En aquesta posició s'ha mantingut fins a la meta, amb uns resultats que el situen com a líder indiscutible de la categoria Open. Durant la final, Serra s'ha anat trobant millor que en les classificatòries i ha agafat confiança fins a guanyar. "Estic molt content", ha afirmat en declaracions després de la cursa, i ha agraït el suport de l'equip que, segons afirma, ha fet que se sentís "còmode" i "amb ganes de tornar a l'acció". 

Per la seva banda, Riu ha liderat la cursa de Moto 3 des del principi, amb una distància considerable de la resta, i ha finalitzat en primera posició aquesta cursa d'equador de la temporada.
 

Gerard Riu a la cursa de Moto3 Foto: Real Federación Motociclista Española