El COB espera arribar a les 800 inscripcions als Dos Dies d'orientació

Les curses de Malanyeu i la Nou de Berguedà puntuaran per la Copa Catalana

Redacció
26 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:30h

Cursa d'orientació Foto: COB


El Club Orientació Berguedà ha organitzat, per aquest cap de setmana, la 5a edició dels Dos Dies d'orientació del Berguedà, una activitat que consta de dues curses repartides entre dissabte i diumenge que, a més, són puntuables per a la Copa Catalana de curses d'orientació de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya. 

De moment, i segons han informat, per a la cursa de dissabte hi ha 330 inscrits. Aquesta, que es farà a Malanyeu, forma part, a més, del Campionat de Catalunya de Mitja Distància 2015, i comptarà amb alguns dels millors corredors del país. La cursa de diumenge es farà a la Nou de Berguedà i, de la mateixa manera, també compta amb un gran nombre d'inscripcions, 324. 

Pels organitzadors, l'objectiu òptim és arribar a les 400 inscripcions per dia, ja que molta gent encara es podrà inscriure l'estona abans de les curses. En aquest sentit, el Club Orientació Berguedà vol recordar que, malgrat l'alt nivell d'alguns participants, aquest esport té les portes obertes a la participació de qualsevol, i també hi pot participar gent que vulgui iniciar-se en l'orientació o passar una estona divertida.