El Berguedà, a través de les fotografies compartides a Instagram

La comarca és viva a les xarxes, i hi ha indrets que són indispensables pels fanàtics de la foto

Redacció
31 de març del 2023
Actualitzat a les 19:40h
La riera de Merlès
La riera de Merlès | Nació Berguedà
Les xarxes socials són part pràcticament essencial del dia a dia de moltes persones. Des de les clàssiques Facebook i Twitter, a les més noves TikTok i BeReal. Instagram continua sent la reina entre les que comparteixen imatges i van a l'alça també en el format de vídeo ràpid que ara es prioritza. Però, pels que se senten atrets per les fotografies ben fetes, Instagram continua sent el seu lloc per excel·lència.

El Berguedà és un escenari perfecte per Instagram: l'encant industrial de les colònies industrials com Cal Pons o Viladomiu Nou; el verd dels paratges naturals i ports de muntanya; o indrets plens de simbolisme arreu de Catalunya com la plaça de Sant Pere de Berga. A continuació, fem un recull de les ubicacions berguedanes més populars a Instagram:


Pedret

Situat en el terme municipal de Cercs, tant el Pont de Pedret com l'església de Sant Quirze de Pedret esdevenen peces referents del patrimoni arquitectònic de la comarca. També és un punt de trobada de diferents poblacions del centre del Berguedà, ja que s'hi pot arribar amb facilitat i amb opció que esdevingui una petita excursió des de Berga o des de Cal Rosal.