«No ets de Berga si no...» acull més de 30 persones a l'última trobada

L'administradora concep el grup com un espai per compartir, parlar i conèixer gent

Redacció
25 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:11h

Darrera trobada del grup 'No ets de Berga si no...'


El grup de Facebook 'No ets de Berga si no...' s'està convertint, des de fa mesos, en una via per compartir i discutir sobre la ciutat, que ja compta amb més de 2.000 seguidors. Alguns d'ells són només observadors del passat i present de la ciutat, tot i que altres, s'han convertit en els més actius, fidels i compromesos seguidors d'aquesta proposta que va néixer fa uns 10 mesos de la mà de Manel Medina i Elena Valle. 

Durant el gairebé un any de vida, la pàgina ha donat sortida a records, anècdotes i notícies relacionades amb la ciutat, recopilant més de 3.100 fotografies, la majoria antigues, que ja formen part del patrimoni històric de Berga. Per això, i per posar en comú totes aquestes experiències, així com per conèixer-se entre tots, el grup va realitzar la segona trobada de seguidors de la pàgina, després de la que ja hi va haver el 2014. 

En aquesta darrera, realitzada dissabte 20 de juny, es van aplegar més de 30 persones al Centre Cívic, arribant, a l'hora del cafè, a ser-ne unes 50. Segons ha explicat Valle a NacióBerguedà, va ser un dinar amè, amb persones de totes les edats com ara Rafael Silles, de 91 anys, i infants de fins a 10. Durant l'estada, es van passar algunes de les fotografies recopilades a la pàgina per Joan Comelles, i es va finalitzar la trobada al ritme de l'acordió de Pep Vancell. Per a l'administradora, 'No ets de Berga si no...' serveix per “retrobar-se” després de molts anys, per conèixer gent nova i per “refermar amistats”. En el seu conjunt, un espai d'interacció berguedana, o una excusa més per trobar-se i parlar.
Arxivat a