Els Castellers de Berga enceten la temporada a Gironella amb èxit

Els berguedans descarreguen el 3 de 7, el 4 de 7, i el 4 de 6 amb agulla, i van completar la Diada amb dos pilars de quatre, tal com la van començar

Redacció
22 de març del 2023
Els Castellers de Berga carreguen el 4 de 7
Els Castellers de Berga carreguen el 4 de 7 | Pontiroca
El Castellers de Berga ja han encetat la temporada 2023. Va ser aquest darrer diumenge, a la plaça de l'Estació de Gironella. Aquest any, els berguedans van compartir la Diada de Sant Josep amb els Castellers de Cornellà i la Colla Jove de Castellers de Sitges.

Després de començar la Diada amb dos pilars de quatre, els berguedans van descarregar el 3 de 7 a la primera ronda, el 4 de 7 a la segona i el 4 de 6 amb agulla a la darrera. L'actuació de la colla local va culminar amb dos pilars de quatre. Per la seva banda, els sitgetans van optar pel 3 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 6, mentre que els cornellanencs van completar el 4 de 7, el 4 de 6 amb agulla, i el 3 de 6.

Pocs minuts després d'acabar els pilars de comiat, van començar a caure les primeres gotes de la pluja pronosticada, i les tres colles van fer cap al pavelló poliesportiu de la vila. Allà van gaudir d'un vermut amb el músic Jacob Comellas, una fideuada i un sobretaula amb micro obert.
Arxivat a