Troben mort l'home de 50 anys desaparegut als Rasos de Peguera

Esteve Sais, veí de Sant Jordi de Cercs, ha estat trobat en una zona amb esbarzers propera al Refugi

Redacció
25 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:07h
Desplegament als Rasos de Peguera
Desplegament als Rasos de Peguera | Redacció NacióBerguedà

L'home de 50 anys desaparegut durant la nit d'aquest dimecres a l'entorn dels Rasos de Peguera s'ha trobat mort el migdia d'aquest dijous, en una zona d'esbarzers propera a un salt d'aigua no gaire lluny del Refugi dels Rasos, al terme municipal de Castellar del Riu, segons ha pogut saber NacióBerguedà

Des de primera hora del matí, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra havien iniciat un dispositiu de recerca de la persona perduda, Esteve Sais, veí de Sant Jordi de Cercs, que sembla ser que havia desaparegut mentre realitzava una excursió per anar a fotografiar orquídies, una de les seves aficions. Va ser, de fet, la família la que va donar l'avís dimarts al vespre, després de veure que no tornava a casa. 

Per això, al voltant de les 23.00 hores, els Bombers van encetar la recerca, juntament amb els Mossos, després de localitzar el seu cotxe a l'aparcament del refugi. Durant la nit, es va fer una primera batuda pels camins propers, sense donar resultat, i que s'ha reprès al voltant de les vuit del matí.

Al Refugi dels Rasos s'hi han aplegat una gran quantitat de cotxes de Bombers i Mossos d'Esquadra. A més, també hi ha un helicòpter, que sembla ser que serà el que traslladarà el cos de la víctima, el grup caní de recerca, Agents Rurals, Protecció Civil i el Sistema d'Emergències Mèdiques. La policia catalana ha confirmat a aquest diari que, segons sembla, els motius de la mort són accidentals, tot i que faltarà esperar els resultats de l'autòpsia.

 

Desplegament policial i de Bombers al voltant del Refugi dels Rasos de Peguera Foto: Redacció NacióBerguedà