L’Hospital de Berga acollirà un taller per confeccionar gorres oncològiques

L'activitat és gratuïta i està a càrrec de Maria Coral Castro, voluntària de l’Associació Contra el Càncer

Redacció
17 de març del 2023
L'Hospital de Berga
L'Hospital de Berga | Salut Catalunya Central
L’Hospital de Berga i la secció berguedana de l’Associació Contra el Càncer, han organitzat un taller per confeccionar gorres oncològiques. Aquest tindrà lloc el 27 de març, coincidint amb el Dia mundial del càncer de cèrvix i el càncer de còlon. Aquestes peces són molt útils en processos de pèrdua de cabell durant el tractament oncològic.

El taller arrencarà a les 11.00 hores, i és una activitat gratuïta en què les persones participants rebran tot el material necessari per confeccionar el seu propi casquet. Anirà a càrrec de Maria Coral Castro, voluntària de l’Associació Contra el Càncer.  

Les gorres i casquets elaborats amb una finalitat oncològica estan confeccionats amb teixits naturals i transpirables, i tenen un disseny especial perquè s’ajusti el millor possible a la pèrdua de cabell. D'aquesta manera, es vol donar la màxima comoditat a les persones que els porten.

Per tenir més informació o inscriure’s al taller, cal informar l'organització abans del24 de març, trucant al telèfon 657 995 836 o enviar un correu electrònic a merce.molas@contraelcancer.es.
 
Arxivat a