1 de 10
Salut

L’Hospital de Berga posa en marxa un pla de formació amb píndoles curtes

El mètode de treball és que els professionals del centre formin altres companys

Una xerrada celebrada a l'Hospital de Berga | Hospital de Berga
per Redacció, Berga | 17 de març de 2023 a les 11:00 |
Dimecres de formació és el títol del programa que ha posat en marxa l’Hospital de Berga en una aposta clara per la formació contínua de tot el seu equip professional. Es tracta de píndoles de curta durada (menys d’una hora) que es faran cada dimecres i en què professionals del centre formaran altres companys i companyes, per aprofundir en temàtiques concretes i adquirir coneixements específics en poc temps.

En la primera sessió, s’ha presentat la memòria de la Comissió de Mortalitat 2022. Dimecres vinent, es parlarà de la punció intraòssia, especialment adreçat a infermeres d'Urgències i SEM; i la setmana següent, d’accessos vasculars. Cada sessió es fa dues vegades per facilitar l’assistència de professionals que treballen en els diferents torns.


L’objectiu és que aquestes formacions  siguin preferentment a càrrec de professionals interns, que bé individualment o per equips, puguin presentar una píndola formativa, perquè els companys puguin adquirir coneixements de manera ràpida i eficaç sobre una matèria concreta o per a la realització de determinades tasques en el lloc de treball. Des de Formació de l’Hospital de Berga, però, també es planteja la possibilitat que si es detecten necessitats formatives específiques que s’ajustin a aquest format, puguin participar-hi formadors externs al centre, professionals d’Atenció Primària i pacients experts, segons la temàtica.
 

 

Participació