Moisès Masanas afirma que ha treballat amb tots els regidors i agraeix la feina feta per l'equip

L'alcalde confirma que Tots Som Poble-AM presentarà una "candidatura continuista" que compta amb "grans projectes entre mans" per "fer de Saldes un lloc millor"

10 de març del 2023
Actualitzat a les 12:33h
Imatge d'arxiu de Moisès Masanas
Imatge d'arxiu de Moisès Masanas | Consell Comarcal del Berguedà
Arran de la dimissió de dos regidors de l'Ajuntament de Saldes al·legant una manca de comunicació i de confiança amb la resta de l'equip de govern, l'alcalde de Saldes, Moisès Masanas, ha donat resposta afirmant que "l'equip ha continuat treballant amb tots els regidors fins ara, amb màxima llibertat per si alguna persona del grup vol fer una llista alternativa". Així, ha refermat que "malgrat la desavinença que hi pugui haver hagut en aquest punt concret, la feina de l'equip ha estat excel·lent i només tinc que paraules d'agraïment per la feina feta per tots els regidors i l'equip tècnic de l'Ajuntament de Saldes".

Masanas ha confirmat que "per aquestes eleccions, es manté la candidatura continuista de Tots Som Poble-AM", que segons ha posat en relleu, va sorgir l'any 2015 com un projecte "obert i transversal, on tothom que ha volgut treballar pel poble ha pogut ser-hi i desenvolupar el projecte comú". De fet, ha destacat que Ismael Calvo, un dels regidors sortints, "s'havia presentat anteriorment a dues eleccions com a alcaldable per Convergència i Unió".

D'aquesta manera, l'alcalde de Saldes ha compartit que "d'inici confiava en la continuïtat dels dos regidors, tot i que un d'ells ja m'havia manifestat de paraula la intenció de no continuar per motius laborals" i afegint que, finalment, "es van negar al·legant no sentir-se còmodes sota el paraigua de la marca".

En darrera instància, al voltant de la pròxima reunió per fer balanç de la feina feta, Masanas assevera que des que va prendre possessió, "he fet una convocatòria al poble, no institucional, per explicar l'estat del projecte cada dos anys", fent referència a les exposicions de la tasca del consistori fetes els anys 2017, 2019 i 2021. "En aquest context, aquest 2023 i com cada dos anys, es convoca com a TSP-AM la trobada amb el poble, per explicar l'estat dels projectes aquest darrer període, i per fer la presentació de l'equip que continuarà la feina".

Cal recordar que, en aquest nou equip, el mateix Masanas no hi serà present, ja que en aquesta ocasió, concorrerà a les eleccions municipals com a alcaldable d'ERC a Berga. No obstant això, i posant en valor els "vuit anys que hem estat escollits per àmplia majoria per governar al municipi de Saldes", ha assegurat que "tenim grans projectes entre mans per fer de Saldes un lloc millor per totes les persones que hi viuen, i continuarem treballant per aconseguir-ho".