Berga impulsa una consulta ciutadana per a la creació d’un reglament d’ús d'El Tossalet

El text recollirà les normes generals d'ús, horaris i calendaris, l'oferta d'activitats i les responsabilitats dels usuaris, entre altres qüestions

Redacció
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:27h
Una de les classes dirigides del Tossalet
Una de les classes dirigides del Tossalet | El Tossalet
L’Ajuntament de Berga ha posat en marxa una consulta oberta a la ciutadania sobre l’elaboració d’un reglament vinculat a l’àrea d’Esports. La proposta preveu la creació d’un reglament per establir la normativa d’ús del Centre Esportiu Municipal El Tossalet. Així, el consistori té obert un període de consulta pública perquè els veïns i veïnes i les entitats puguin fer aportacions sobre el projecte normatiu esmentat.   

L’àrea d’Esports del consistori de la capital ha impulsat l’elaboració d’un reglament d’ús de les instal·lacions del CEM El Tossalet amb l’objectiu de determinar la normativa d’utilització de l’equipament esportiu per part de les persones que en fan ús. Aquesta iniciativa permetrà a l'Ajuntament disposar d’un document que recollirà les normes generals, els horaris i calendaris, l’oferta d’activitats, els drets i les responsabilitats dels usuaris i usuàries de l’equipament, entre d’altres. El CEM El Tossalet està format per un sol edifici situat a la zona esportiva Toni Sabata que disposa d’una piscina coberta, diferents sales d’activitats, sala de fitness, spa i zona de vestidors.

D'aquesta manera, l’Ajuntament de Berga ha obert un període de consulta pública prèvia perquè els veïns i veïnes i les entitats puguin fer aportacions sobre el projecte normatiu esmentat. Les persones majors de 16 anys i les entitats sense ànim de lucre inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Berga poden fer aportacions i suggeriments presentant una instància genèrica.

En l’apartat web Participació ciutadana en projectes normatius de la pàgina del consistori de la capital  es pot consultar la informació sobre els objectius, la necessitat i els problemes que es preveuen solucionar i l’enllaç al formulari d’instància genèrica per realitzar les aportacions que es considerin oportunes. El termini per a la presentació d’instàncies estarà obert fins a l’11 de març de 2023.  
 
Arxivat a