1 de 10
Serveis públics

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal es trasllada temporalment

El servei es prestarà a les dependències de l'Oficina Jove del Berguedà, situades a pocs metres de la seu del Consell

Imatge d'arxiu de les oficines del Consell Comarcal del Berguedà. | Consell Comarcal del Berguedà
per Redacció, Berga | 6 de febrer de 2023 a les 09:10 |
L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Consell Comarcal del Berguedà es trasllada temporalment a partir d'avui i fins a nou avís. El motiu són les obres de substitució de l’ascensor de la seu del Consell Comarcal.

D'aquesta manera, el servei de l’OAC es prestarà a les dependències de l’Oficina Jove del Berguedà, situades a pocs metres. Concretament, es troben al carrer de Pere III, número 5 de Berga. L'horari d'atenció de l’OAC serà el mateix que fins ara: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 hores, i també els dilluns i dimecres de 15.30 a 18.00 hores.


D’altra banda, les persones que requereixin ser ateses a serveis d’atenció a les persones -com el SIAD o  habitatge, entre d’altres- del Consell Comarcal i que tinguin problemes de mobilitat, seran derivades a l’Oficina Jove previ avís al telèfon (93 821 35 53), per WhatsApp (618 180 234), o a través del servei de la cita prèvia

És previst que els treballs de substitució de l’ascensor del Consell Comarcal del Berguedà s’enllesteixin en un termini de dos mesos. Quan s’acabin, l’OAC retornarà a la seu del Consell Comarcal al carrer de Barcelona, número 49 - tercer pis, on continuarà oferint els seus serveis.

 

 

Participació