Ramon Caballé comptarà amb Queralt Sales i Ferran Aymerich a la seva llista

L'alcaldable de Junts per Berga afirma que l'equip està "molt quallat", i que comptarà amb persones amb "professionalitat i experiència"

31 de gener del 2023
Actualitzat el 17 de març a les 11:41h
Ramon Caballé, durant la presentació de la seva candidatura.
Ramon Caballé, durant la presentació de la seva candidatura. | Lídia López


La candidatura de Junts per Berga per a les pròximes eleccions municipals continua caminant, i un cop avalada i confirmat el seu alcaldable, Ramon Caballé, s'han fet públics els dos primers noms que s'inclouran en la llista: Queralt Sales i Ferran Aymerich. Així ho ha confirmat Caballé després que ho avancés Regió 7, avançant que aquests noms "aniran en posició de sortida a la llista".

Sobre Aymerich, Caballé apunta que "no és un nom que sorprengui a ningú", destacant la seva tasca al capdavant de l'acció política municipal, feina que l'alcaldable ha valorat com a resolutiva i conciliadora: "amb el Ferran, hem sigut capaços d’aportar solucions i propostes que tenen ànima de ciutat, però el cos i manera de fer de Junts". "És una peça clau en l’engranatge i és important que formi part de l’equip", ha sentenciat.

D'altra banda, Caballé ha fet referència a Sales, indicant que "és un nom que potser sorprèn perquè no ha format mai part, ni de cap candidatura ni de cap partit polític", però ha refermat la seva implicació en el teixit veïnal. "La Queralt se suma al projecte de Junts amb la voluntat única i exclusiva de treballar per la ciutat, i amb el compromís per posar Berga sempre per davant", ha destacat.

Queralt Sales és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra, té un postgrau en Projectes i Cooperació Cultural Internacional (UB), i compta amb un títol de professora de cant. Té 46 anys i treballa com a docent de secundària i en escoles de música. També és intèrpret de polifonia vocal i de tenora.

Una llista força consolidada
Tanmateix, l'alcaldable de Junts ha afirmat que la formació té "pràcticament quallat" l'equip que concorrerà en els pròxims comicis, tot i puntualitzar que "no reparteixo els números fins al final perquè sempre hi ha la possibilitat d'incorporar algun perfil independent molt potent".

D'aquesta manera, Caballé ha fet èmfasi en aquesta dualitat de comptar amb persones amb bagatge polític i amb implicació local que conformaran la llista, destacant que "tenim present que per governar una ciutat cal professionalitat i experiència", i ha valorat que això s'obté de "l'experiència política i la professionalitat demostrada al seu lloc de treball". "De moment, ho anem trobant", ha compartit, insistint que "la primera declaració que fa un candidat és la seva llista electoral, i jo vull que la meva representi la ciutat".