Els Castellers de Berga escullen Bernat Girabal com a nou president

La colla vol ampliar les comissions i crear un grup de voluntaris aquest 2023 per repartir les tasques organitzatives

Redacció
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:00h
Bernat Girabal, Alba Cruanyes i Marc Rovira.
Bernat Girabal, Alba Cruanyes i Marc Rovira. | Castellers de Berga
En el marc de l'assemblea celebrada el 21 de gener al Cine Catalunya per renovar la junta, els Castellers de Berga van escollir a Bernat Girabal com a nou president de l'entitat, en substitució d'Ignasi Ballús, qui ha ocupat el càrrec els darrers cinc anys. Per la seva banda, Alba Cruanyes i Marc Rovira seguiran com a cocaps de colla. 

Segons informen des de la colla, Girabal va posar especial èmfasi, en presentar els objectius per a l'any 2023, en l'ampliació de les diferents comissions i en la creació d'un grup ampli de voluntaris. És a dir, que en lloc de concentrar les feines organitzatives en mans d'uns pocs, s'espera que aquesta proposta ofereixi més oportunitats a tota la colla per prendre part en l'organització de les moltes activitats socials que coordinen els Castellers de Berga. També va remarcar la importància del local dels Castellers, del potencial que suposa la nova cuina i les possibilitats de continuar millorant l'espai i garantint-ne l'ús a llarg termini.

D'altra banda, l'equip tècnic va anunciar la seva intenció de superar l'afectació de les restriccions pel coronavirus i recuperar el nivell de castells assolit per la colla abans de la pandèmia, tornant a la gamma de 7 i mig amb la mirada posada en el Concurs de Castells de l'any 2024. També van presentar el calendari de diades previstes per a l'any en curs, començant amb la Fira de Sant Josep a Gironella i acabant amb la III Diada de Xavi Batriu.

Els assajos de l'onzena temporada dels Castellers de Berga començaran el 24 de febrer, i a partir d'aquí, seran cada dimarts, de 20.00 a 22.00 hores, i cada divendres, de 20.00 a 22.30 hores, a la seu social de l'entitat (Carrer Ciutat 35 de Berga).
 
Arxivat a