La CUP d'Olvan i Cal Rosal concorrerà en les eleccions per revalidar l'alcaldia

L'Assemblea Local de la formació escollirà i anunciarà en les setmanes vinents les persones que conformaran la seva llista

Redacció
24 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:20h
La presa de càrrec de l'alcalde i els regidors de la CUP al consistori d'Olvan, el 2019.
La presa de càrrec de l'alcalde i els regidors de la CUP al consistori d'Olvan, el 2019. | CUP Olvan i Cal Rosal
L'Assemblea Local de la CUP d’Olvan i Cal Rosal ha decidit presentar-se a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Així ho ha anunciat la formació mitjançant un comunicat de premsa, on exposen que han pres la decisió "després de debatre-ho internament durant els darrers mesos" i amb la voluntat de "donar continuïtat als projectes estratègics pel municipi iniciats durant aquesta legislatura i arrencar-ne de nous". És a dir, que l'objectiu de l'agrupació és revalidar l'alcaldia, que ara encapçala Sebastià Prat.

En qualsevol cas, des del partit assenyalen que l’Assemblea "escollirà i anunciarà les persones que aniran a la llista, la qual serà paritària i inclourà persones dels dos nuclis", i per tant, no avancen cap nom. "El projecte busca integrar a tothom qui per perfil, coneixements, activisme i sensibilitat pugui sumar i aportar idees per la millora del municipi", assenyalen al text.

D'aquesta manera, la formació posa de manifest que durant els mesos vinents, escoltaran a veïns i agents socials d’Olvan i Cal Rosal "per tal d’identificar les seves inquietuds i necessitats", i serà a partir dels continguts i conclusions d'aquestes trobades que definiran "els diferents eixos del programa electoral, que continuarà avançant en la transformació d’Olvan cap a un municipi més participatiu, sostenible, igualitari i sobirà, seguint la línia política de la CUP". A la vegada, incideixen que també han iniciat contactes amb altres assemblees locals de la comarca "per identificar mancances comunes i treballar-les conjuntament".