El Berguedà inicia una campanya contra els perjudicis homosexuals

L'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal difonen fotografies a través de les xarxes sota el hashtag #estimarsensediferencies

Redacció
22 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:50h
L'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà han començat aquest dilluns la campanya '#estimarsesediferencies' que es va presentar el passat mes de maig quan es va celebrar el Dia Internacional contra l'Homofòbia. Per això, fins el proper 26 de juny, es començaran a difondre, a través de les xarxes socials corporatives, diferents cartells amb fotografies de parelles que formen part del col·lectiu LGTBI. 

Aquests, a més, estaran exposats als establiments associats a BergaComercial, UBICs de Bagà, Gironella, Puig-reig, Cambra de Comerç del Berguedà i Associació d'Hosteleria i Turisme del Berguedà, per tal de fer visible la diversitat sexual com una opció positiva a l'hora de tenir relacions. 

Segons han manifestat les àrees d'Igualtat i Inclusió del Consell i de l'Ajuntament de Berga, s'espera que aquesta campanya constribueixi a fomentar el respecte a la diversitat sexual. Bona part de la campanya es difondrà via Instagram sota el mateix hashtag.
Arxivat a