Quatre vehicles es veuen implicats en un xoc a la C-16

El trànsit s'ha hagut de desviar durant hores i s'han produit retencions quilomètriques

Redacció
30 de desembre del 2022
Actualitzat el 13 de març del 2024 a les 18:04h
L'accident a la C-16, a l'altura de Berga.
L'accident a la C-16, a l'altura de Berga. | Cedida

Quatre vehicles s'han vist implicats en l'accident que ha tallat durant hores la C-16 a l'altura de Berga. Segons informen des del Servei Català del Trànsit i el Sistema d'Emergències Mèdiques, hi ha hagut sis ferits lleus i un de menys greu, que han estat traslladats per ser atesos a l'Hospital Comarcal de Berga i també a Manresa. 

El xoc s'ha produït entre els punts quilomètrics 97-100 de la via, i això ha comportat el desviament de la circulació a l'interior de Berga. Les primeres dues hores, ha estat en els dos sentits de la marxa, i en sentit Barcelona no s'ha pogut restablir la circulació fins a gairebé les 19.00 hores. L'accident ha tingut lloc poc abans de les 14.00 hores.

A conseqüència dels talls, i en coincidència amb una forta afluència de vehicles habitual els divendres a la tarda i prèvia a la celebració de Cap d'Any, s'estan registrant retencions en aquest punt de la C-16, d'uns quatre quilòmetres en sentit nord i fins a set en sentit sud.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra i SEM, i també s'han mobilitzat agents d'ordre als accessos de Berga per tal de dirigir els vehicles que entren a la població desviats per l'accident.

Arxivat a