Denunciada penalment una dona de 58 anys de Cercs que conduïa beguda i sense carnet

La denunciada, resident a la Rodonella (Cercs), va patir un accident el passat 6 de juny

Aida Morales
21 de juny del 2015
Actualitzat a les 12:15h
Els Mossos d'Esquadra han imputat penalment una dona de 58 anys i veïna de la Rodonella (Cercs) com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota la influència de l'alcohol, i un altre per trencament de la condemna per conduir amb el carnet retirat. Segons han explicat, se la va interceptar en aquesta situació després de patir un accident. 

Els fets van tenir lloc a les 23.00 hores del passat 6 de juny al quilòmetre 1,9 de la carretera BV-4025 al terme municipal de Cercs, quan el vehicle de la denunciada va sortir de la via i va bolcar. La conductora, l'única ocupant del vehicle, va patir ferides lleus i va ser traslladada a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. 

A l'hospital, els agents van detectar que presentava símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques i, voluntàriament, es va sotmetre a una prova de sang que va resultar amb 2,279 g/l d'alcohol en sang. A continuació, els mossos van comprovar que tenia el permís de conduir revocat per resolució judicial, amb una suspensió superior a dos anys. 

Per tots aquests motius, la conductora, amb diversos antecedents per fets similars, va ser denunciada penalment per l'elevada taxa d'alcohol i per trencament de condemna, amb resultat d'accident, i també se la va denunciar administrativament per conduir amb el permís retirat per resolució judicial, amb una multa de 500 euros.