20 de desembre del 2022
Actualitzat a les 8:51h
Martí Vilà, en una imatge d'arxiu.
Martí Vilà, en una imatge d'arxiu. | FC Andorra
El berguedà Martí Vilà, actual jugador de l'FC Andorra, es perdrà el que resta de temporada per una lesió. Després d'haver de ser substituït en el darrer partit de lliga, l'últim divendres contra el Tenerife, s'han confirmat els pitjors pronòstics pel número 20 dels tricolor: té una ruptura al lligament encreuat anterior del genoll dret.

Vilà va arribar a la disciplina andorrana ara fa tres anys i ha esdevingut un dels homes importants en els esquemes del seu entrenador, el basc Eder Sarabia. Cal destacar que, aquest curs, el lateral ha jugat prop de 1.300 minuts en 19 partits, dels quals 16 ho va fer de titular. De fet, en el partit contra el Tenerife va ser un dels jugadors clau, havent assistit a Carlos Martínez en l'únic gol per part dels tricolor (1-1).

Hores després de confirmar-se la seva greu lesió, els seus companys d'equip van tenir un gest d'escalf amb el berguedà durant l'entrenament, i acompanyats de les seves samarretes van enviar-li ànims a Vilà amb una publicació a les xarxes socials.

L'FC Andorra es manté a la part mitjana de la taula amb 29 punts, sumats a través de vuit victòries, cinc empats i vuit derrotes. LaLiga SmartBank s'ha aturat ara per fer el descans nadalenc, i es reprendrà el Dia de Reis (6 de gener) amb la 22a jornada de 42.

En el cas del conjunt tricolor, el seu pròxim rival és el Real Oviedo. Els asturiants ocupen la 14a plaça de la classificació, a només dos punts dels andorrans, si bé en el seu cas, van sumar una victòria en el darrer partit (1-0).