1 de 10
SOCIETAT

Consulta les afectacions de trànsit per l'inici de l'asfaltatge de carrers a Berga

Els treballs es faran entre el 12 i el 19 de desembre en quatre trams urbans: passeig de la Indústria; ronda Moreta i carrer Pompeu Fabra; carrer Gran Via i carrer Maixerí; passeig dels Abeuradors i camí Ral de Cardona

L'àmbit d'actuació és de més de 20.000 metres quadrats | Ajuntament de Berga
per Redacció, Berga | 9 de desembre de 2022 a les 11:10 |
L’Ajuntament de Berga iniciarà els treballs d’asfaltatge en diverses zones del nucli urbà la pròxima setmana. Les obres projectades d’arranjament del paviment asfàltic viari preveuen intervencions totals o parcials de zones localitzades en més d’una vintena de carrers de la ciutat, que es portaran a terme en diverses fases per tal d’eliminar els sots i irregularitats que presenta el paviment en aquestes zones del municipi.
 
El conjunt d’actuacions previstes tenen un import de 350.520 € i un àmbit d’actuació de més de 20.000 m2. Les obres de millora del ferm comportaran afectacions de trànsit durant l’execució dels treballs. La primera fase es durà a terme del 12 al 19 de desembre en quatre trams urbans: passeig de la Indústria; ronda Moreta i carrer Pompeu Fabra; carrer Gran Via i carrer Maixerí; passeig dels Abeuradors i camí Ral de Cardona.   
 

Pavimentació de quatre trams urbans

La primera frase del projecte contempla actuacions en quatre trams urbans de la ciutat. Del 12 al 19 de desembre es faran treballs de fresat, pavimentació i reposició de marques viàries. Les zones d’actuació comptaran amb la senyalització corresponent per tal d’informar el veïnat sobre les afectacions de trànsit i la prohibició d’estacionament a causa dels treballs d’arranjament i millora del paviment. No es preveuen afectacions en el servei de recollida de residus durant l’execució dels treballs. La planificació dels treballs de pavimentació és la següent:   
 
  • Pg. Indústria: del 12 al 15 de desembre.
  • Ronda Moreta i carrer Pompeu Fabra: del 14 al 16 de desembre.
  • C/ Gran Via i C/ Maixerí: del 14 al 17 de desembre.
  • Pg. Abeuradors i camí Ral de Cardona: del 16 al 19 de desembre.  

 

 

Participació