1 de 10
CINEMA

El Cicle Gaudí porta a Berga la pel·lícula «La voluntaria» de Nely Reguera

L'obra que narra la història d'una doctora jubilada que decideix viatjar a un camp de refugiats a Grècia, es podrà veure el pròxim dijous, 15 de desembre, a dos quarts de nou del vespre al Cinema Patronat

Fotograma de la pel·lícula «La voluntaria» | Cicle Gaudí
per Redacció, Berga, Catalunya | 9 de desembre de 2022 a les 10:35 |
El Cicle Gaudí proposa per aquest mes de desembre la pel·lícula "La voluntaria" de Nely Reguera i protagonitzat per l'actriu Carmen Machi.

El film narra la història d'una doctora jubilada que, cansada de comparar-se amb les seves amigues que són àvies, decideix viatjar a un camp de refugiats a Grècia on, aparentment, necessiten gent com ella. Un cop allà es trobarà una realitat totalment diferent de la que esperava i haurà d'assimilar els límits que existeixen entre l'amor i la necessitat de sentir-se útil.


La segona pel·lícula de Nely Reguera, a partir d'un guió propi coescrit amb Eduard Solà i Valentina Viso, planteja el dilema de quan l'altruisme respon més a la necessitat d'omplir un buit o suplir una carència que no pas a un acte de generositat.

La pel·lícula es podrà veure el pròxim dijous, 15 de desembre, a dos quarts de nou del vespre al Cinema Patronat de Berga


Tràiler de "La voluntaria"


 

Participació