Berga col·loca dos arbres de Nadal naturals al centre de la ciutat

L'Ajuntament reforça la decoració nadalenca als eixos comercials i preveu fer l'encesa de les llums aquest mateix divendres

Joan Obiols
02 de desembre del 2022
Actualitzat el 20 de novembre del 2023 a les 17:13h
L'arbre de Nadal de natural a la plaça de Sant Pere
L'arbre de Nadal de natural a la plaça de Sant Pere | Ajuntament de Berga
Berga ultima aquest divendres la col·locació dels últims decorats de Nadal. Enguany, l'equip de govern ha fet una aposta per reforçar els elements nadalencs als eixos comercials amb noves llums i dos arbres de Nadal naturals.

Aquest divendres, els operaris han instal·lat els dos arbres de Nadal naturals previstos a la plaça de Sant Pere i a la plaça de la Creu. L'alcalde Ivan Sànchez ha penjat un vídeo a les xarxes socials que mostra com s'ha col·locat l'arbre de grans dimensions a la plaça de Sant Pere. L'alcalde acompanya la publicació amb el missatge de "És Nadal a Berga" i celebra que es recuperi "la tradició i la memòria de molts berguedans que van créixer amb el "Pivet" de la plaça de Sant Pere". També ha agraït a la Mancomunitat de Biomassa del Berguedà la cessió dels dos avets.




 

L'arbre de Nadal a la plaça de la Creu. Foto: Ajuntament de Berga


Fonts de l'Ajuntament han confirmat a NacióBerguedà que aquest mateix divendres s'encendrà la il·luminació dels dos arbres i les llums de Nadal dels eixos comercials.