1 de 10
NADAL

Berga col·loca dos arbres de Nadal naturals al centre de la ciutat

L'Ajuntament reforça la decoració nadalenca als eixos comercials i preveu fer l'encesa de les llums aquest mateix divendres

L'arbre de Nadal de natural a la plaça de Sant Pere | Ajuntament de Berga
per Joan Obiols, Berga | 2 de desembre de 2022 a les 16:15 |
Berga ultima aquest divendres la col·locació dels últims decorats de Nadal. Enguany, l'equip de govern ha fet una aposta per reforçar els elements nadalencs als eixos comercials amb noves llums i dos arbres de Nadal naturals.

Aquest divendres, els operaris han instal·lat els dos arbres de Nadal naturals previstos a la plaça de Sant Pere i a la plaça de la Creu. L'alcalde Ivan Sànchez ha penjat un vídeo a les xarxes socials que mostra com s'ha col·locat l'arbre de grans dimensions a la plaça de Sant Pere. L'alcalde acompanya la publicació amb el missatge de "És Nadal a Berga" i celebra que es recuperi "la tradició i la memòria de molts berguedans que van créixer amb el "Pivet" de la plaça de Sant Pere". També ha agraït a la Mancomunitat de Biomassa del Berguedà la cessió dels dos avets.

 

L'arbre de Nadal a la plaça de la Creu. Foto: Ajuntament de Berga


Fonts de l'Ajuntament han confirmat a NacióBerguedà que aquest mateix divendres s'encendrà la il·luminació dels dos arbres i les llums de Nadal dels eixos comercials.

 

Participació