1 de 10
PROCÉS CATALÀ

Òmnium Cultural enceta a Berga un cicle de converses per reactivar l'independentisme

L'acte es farà el dilluns, 28 de novembre, al local dels Castellers de Berga, i comptarà amb les intervencions de Quim Forn, Núria Picas, Ferran Canudas i Maria Costa

Manifestació independentista a Via Laietana de Barcelona (arxiu) | ACN
per Redacció, Berga, Catalunya | 22 de novembre de 2022 a les 18:05 |
Berga serà el punt de partida de la campanya "Un nou cicle per un país lliure", unes converses impulsades per Òmnium Cultural que recorreran tot el país per conèixer les diferents veus que treballen des d'àmbits diversos en la construcció d'un país més just i lliure. La finalitat de tot plegat és reactivar el moviment independentista.

L'entitat independentista vol fer-ho des de tots els àmbits: des de la llengua, la cultura i la cohesió social, però també des de les entitats del tercer sector, el món empresarial, les entitats juvenils i els sindicats. "Cal conèixer, visibilitzar i posar en valor la infinitat d'iniciatives i reptes que se'ns plantegen a nivell de país per poder-los abordar, cada dia, amb la implicació de més gent", defensen.


L'acte d'inici de la campanya se celebrarà el pròxim dilluns, 28 de novembre, a les set de la tarda, al local dels Castellers de Berga. Hi intervindran Quim Forn, membre de la Junta Nacional d'Òmnium i exconseller de l'Interior de la Generalitat; Núria Picas, corredora de muntanya; Ferran Canudas, ambientòleg, soci treballador de l'Arada Creativitat Social i president al Grup de Defensa de la Natura del Berguedà, i Maria Costa, emprenedora agroalimentària i membre de la junta de l'Associació d'Empresaris del Berguedà. La conversa estarà moderada per Xavier Gonzàlez-Costa, escriptor i membre de la junta territorial d'Òmnium.

 

Participació