Puig-reig estrena el primer Pump Track del Berguedà

Les obres per condicionar l'entorn de la nova instal·lació preveuen remodelar l'avinguda 1 d'octubre en direcció al polígon industrial

Redacció
22 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:39h
El Pump Track se situa al final de l'avinguda 1 d'octubre
El Pump Track se situa al final de l'avinguda 1 d'octubre | Ajuntament de Puig-reig
Puig-reig estrena el primer Pump Track del Berguedà, una instal·lació per a la pràctica lúdica de l'esport amb bicicleta, skate, patins i patinet. El nou espai ja està obert als veïns i s'inaugurarà aquest pròxim dissabte, 26 de novembre, a les 4 de la tarda, amb una exhibició esportiva amb experts en aquestes disciplines.

L’Ajuntament de Puig-reig pretén que aquesta instal·lació sigui un espai per a la pràctica de l’esport de manera lúdica, i no competitiva, adreçada a usuaris de totes les edats. El Pump Track està ubicat en un espai d’uns 1.000 metres quadrats situat al final de l'avinguda 1 d’octubre, en direcció al polígon industrial La Sala. Paral·lelament, el consistori treballa per condicionar tota la zona que ocupa la nova instal·lació esportiva, amb l’objectiu que sigui un espai exterior molt més agradable pels usuaris i esdevingui un punt de trobada de diferents col·lectius.

I és que un dels propòsits de l’Ajuntament de Puig-reig és continuar obrint nous espais del municipi als veïns i habilitar-los de la millor manera perquè tothom en pugui gaudir. Concretament, amb la construcció del Pump Track, es remodelarà l’accés a aquesta instal·lació donant continuïtat a l’avinguda 1 d’octubre en direcció al polígon industrial, que actualment ja és una zona de passeig per a molts veïns.

Pròximament, s’iniciaran les tasques d’adequació dels dos laterals de l’accés i la seva il·luminació per tal que les persones tinguin un pas adequat i agradable per arribar a l’espai o simplement per poder passejar per la zona. També s’hi instal·laran bancs i taules i s’està estudiant la reubicació, en aquest punt, de l’Espai Jove exterior de Puig-reig, situat actualment davant la biblioteca.

El pressupost per a la construcció de la instal·lació és de 47.790 euros, a la qual s'hi han d'afegir les despeses originades per a l’adequació del terreny, la instal·lació de l’enllumenat corresponent i la posterior adequació de l’espai, treballs realitzats amb recursos propis.
Arxivat a