L'ANC d'Olvan vol omplir l'ateneu amb la xerrada i espectacle de Toni Albà

L'Assemblea vol animar la gent a no "tirar la tovallola"

Redacció
19 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:36h
L'actor i humorista català Toni Albà farà parada aquest dissabte a Olvan on, convidat per l'Assemblea Nacional Catalana, presentarà el seu nou llibre 'Ser o no ser catalans, aquesta és la qüestió' i, moments després, interpretarà un dels seus darrers espectacles, 'Audiència I-real'. Una tarda repleta d'activitat al petit poble del Baix Berguedà, amb què l'Assemblea vol “mentalitzar la gent” sobre la necessitat de votar i “mantenir el clima” pro-independentista després d'haver patit cert desencís amb la política. 

Així ho han explicat a NacióBerguedà, com un acte complementari al que la mateixa ANC està organitzant cada dia 27 per les mateixes raons, i per animar la gent “a que no tiri la tovallola”, ha declarat la coordinadora d'Olvan, Pilar Lázaro. 

Segons ha destacat, la presentació del llibre és gratuïta per a tothom qui hi vulgui assistir. Serà a les 18.00 hores al mateix ateneu i, a l'acabar, Albà signarà llibres. A la xerrada, l'actor explicarà les diferents experiències amb què s'ha anat trobant arreu de Catalunya, amb el to humorístic que el caracteritza. Per a aquesta activitat, l'Assemblea espera superar les 70 persones. A partir de les 21.30 hores, tindrà lloc l'espectacle, del qual ja es venen entrades anticipades a l'ajuntament i a diversos establiments del poble, i on s'espera una participació més elevada.