S'amplia fins a finals d'any el termini per optar a les beques de menjador escolar per al curs 2022-2023

El Consell Comarcal ha decidit allargar el calendari arran de l'allau de sol·licituds presentades fora de termini i que fa que moltes quedin pendents de resolució

Redacció
11 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:02h
Després d’analitzar la proposta de plats tradicionals catalans i els diferents proveïdors de l’empresa, el jurat pot afirmar que la gran majoria de productes provenen del territori, com ara el peix de llotges pesqueres.
Després d’analitzar la proposta de plats tradicionals catalans i els diferents proveïdors de l’empresa, el jurat pot afirmar que la gran majoria de productes provenen del territori, com ara el peix de llotges pesqueres. | Ajuntament d'Alcanar
S'amplia fins al 31 de desembre de 2022 el termini per optar als ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2022-2023. És la decisió que ha pres el Consell Comarcal del Berguedà arran del gran nombre de sol·licituds que han quedat pendents de resolució en presentar-se fora de termini.

Aquest és el primer cop que l'ens comarcal amplia amb una segona convocatòria el termini per optar als ajuts de menjador escolar. El nou termini que s’ha estipulat és fins al 31 de desembre de 2022, per tant, hi tindran cabuda totes aquelles beques que havien quedat fora per no haver-se presentat dins del termini de la primera convocatòria.

La convocatòria va dirigida a alumnes escolaritzats en els nivells d’ensenyament obligatori, en els cursos de 2n i 3r de primer cicle infantil i en el 2n cicle d’educació infantil.

Per a ser beneficiari dels ajuts de menjador, l’alumne haurà d’estar matriculat en el curs 2022-2023 i la unitat familiar haurà de complir amb els llindars establerts. Les sol·licituds que superin un dels llindars, constaran com a denegades. En el següent enllaç es poden consultar tots els detalls de les bases de la nova convocatòria.

Les sol·licituds es poden fer per via telemàtica a través de la web del Consell Comarcal del Berguedà, amb el sistema de cita prèvia, des de la pàgina web, a l'apartat cita prèvia, seleccionant beques de menjador 22/23.

Un cop finalitzat el termini de presentació, el Consell revisarà totes les sol·licituds i publicarà l’edicte corresponent a aquesta convocatòria mitjançant la BDNS i a la seu electrònica del Consell Comarcal del Berguedà. Igualment, s’informarà la direcció de tots els centres escolars de la comarca de primària i secundària obligatòria i educació especial.