Brams encapçala el cartell del macroacte de l'ANC del Berguedà

Antídot, Kódul, Grapat Atac i DesTemps tocaran a la zona esportiva de Gironella el 27 de juny

Redacció
18 de juny del 2015
Actualitzat a la 13:11h
El grup berguedà Brams, que lidera Francesc Ribera 'Titot', serà el cap de cartell del macroacte que està organitzant l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Berguedà de cara al proper 27 de juny a Gironella. En aquest, l'entitat vol celebrar l'apropament dels catalans a la República catalana a només 90 dies de les eleccions al Parlament de Catalunya, i refermar la unitat dels berguedans envers del procés. A més de Brams, també tocaran altres formacions musicals reconegudes al Berguedà i al Bages com Antídot, Kódul, Grapat Atac i DesTemps. 

El concert està previst a partir de les 22.00 hores a la zona esportiva de Gironella, com a cloenda d'un dissabte replet d'activitats. Entre aquestes, que començaran a les 11.00 del matí amb una passada de gegants i capgrossos, també es podrà gaudir d'una diada castellera a càrrec dels Castellers de Berga, un vermut independentista i un dinar popular al Local del Blat. A més, durant la tarda es realitzarà l'activitat 'Mulla't per la independència' a la Piscina Municipal de Gironella, amb actuacions i inflables pels més petits. 

Una jornada, però, que no estarà mancada de component polític, ja que cap al migdia serà el torn dels parlaments. El macroacte també comptarà amb la presència de membres del nou Secretariat Nacional, així com amb la de l'alcalde de Gironella, David Font, i altres batlles i regidors signants del Compromís de l'Assemblea amb el procés. 
Arxivat a