Junts per Berga elegeix Ramon Caballé com a candidat a l'alcaldia per a les eleccions del 2023

L'assemblea local de la formació ha avalat per unanimitat la candidatura del jove regidor

Joan Obiols
05 de novembre del 2022
Actualitzat el 30 de novembre a les 23:53h
Ramon Caballé, regidor de Junts per Berga i candidat a l'alcaldia
Ramon Caballé, regidor de Junts per Berga i candidat a l'alcaldia | Junts per Berga
Ramon Caballé serà el candidat de Junts per Berga a l'alcaldia per a les eleccions municipals del 2023. Així ho ha confirmat aquest dissabte l'assemblea local del partit, que ha avalat per unanimitat la candidatura del jove regidor.

Caballé ha agraït el suport als afiliats i ha explicat que entoma el repte "amb una gran responsabilitat i amb molt d'honor": "Ser el candidat a l'alcaldia de la ciutat que t'ha vist créixer i poder dissenyar la Berga pels pròxims anys, és un autèntic somni que avui comença a caminar", ha destacat. 

Tal com va avançar NacióBerguedà, Caballé va postular-se com la principal proposta de Junts per ser el candidat a l'alcaldia de Berga. Tenia el suport en bloc de l'executiva local i aquest dissabte ha confirmat el seu lideratge amb l'aval de tota l'assemblea local. La trobada ha comptat amb la presència de la presidenta comarcal de Junts, Montserrat Ribera, el president de la formació a la Catalunya Central, Marc Codina, i l'adjunt al secretari general i responsable de política municipal, David Saldoni.

De moment, el partit no ha avançat cap altre nom de la llista, però treballa des de fa setmanes amb la idea de crear una candidatura que sigui de "continuïtat" i que incorpori persones que tinguin ganes "de continuar amb la ciutat", així com cares noves de partit i independents, segons va explicar Caballé a NacióBerguedà.

Vinculat a la JNC des del 2015
Ramon Caballé va néixer a Berga el 1996. Té 26 anys i és l'actual coordinador de Junts a la ciutat. Va iniciar la militància política el 2015 a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), de la que ha estat coordinador local i comarcal. El 2019 va formar part de la llista de Junts per Berga com a número 12 i des del passat mes d'octubre és regidor a l'Ajuntament. En l'àmbit personal, és enginyer de formació i exerceix com a professor. També està vinculat en diverses entitats de la ciutat, com el Club Esquí Berguedà i l'Handbol Berga.