Obertes les inscripcions per participar a Emprèn+, l'escola de lideratge en clau de gènere del Berguedà

La primera edició consta de tres xerrades amb dones referents en el sector empresarial, com Elena Trilla, Irene Serrabassa i Teresa Baró

Redacció
28 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 9:45h
Acte de presentació de l'escola Emprèn+
Acte de presentació de l'escola Emprèn+ | ACEB
Ja estan obertes les inscripcions per participar en les tres sessions del projecte Emprèn+, l’escola de lideratge en clau de gènere impulsada per la comissió ACEB Suma i el Consell Comarcal del Berguedà. La iniciativa té la voluntat de formar persones que ocupin o aspirin a exercir un càrrec directiu, homes i dones, a través d'eines que tenen en compte la perspectiva de gènere.

L'escola que es va presentar públicament el passat mes de setembre, comença a caminar i les persones interessades a participar-hi ja poden formalitzar les seves inscripcions. La primera edició d’Emprèn+ es desenvoluparà en tres sessions matinals els propers 17 i 24 de novembre i l’1 de desembre en horari de 9 a 1 a les aules de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà. Aquestes estaran liderades per Elena Trilla, Irene Serrabassa i Teresa Baró, tres dones amb un gran recorregut professional i reconegudes per la tasca formativa.

Currículum formatiu
La primera sessió, del 17 de novembre, anirà a càrrec d’Elena Trilla, coach i formadora, i se centrarà a adquirir eines d’autolideratge a través de l’autoconsciència, l’automotivació i l’autoconfiança per tal d’apoderar-se i poder liderar projectes, negocis o equips.

El 24 de novembre, la segona sessió, Irene Serrabassa abordarà la gestió del talent a les organitzacions amb l’objectiu de donar eines per atraure el talent als equips, els processos de selecció i l’acompanyament i integració del nou personal un cop s’incorpora al nou equip, entre d’altres.

La tercera sessió, l’1 de desembre, anirà a càrrec de l’especialista en comunicació personal en l’àmbit professional, Teresa Baró. Els objectius de la matinal seran conèixer les diferències entre els estils tradicionals de comunicació masculí i femení, conèixer el paper decisiu que el llenguatge no verbal té en les relacions professionals i aprendre a transmetre seguretat, fermesa, professionalitat i autoritat.

Procés d’inscripció
Les persones interessades a participar en les diferents formacions poden inscriure’s a través del següent formulari. L'organització considera que el més interessant és realitzar l’itinerari formatiu complet, ja que durant les tres sessions es tractaran temes que es complementen entre ells, però també hi ha l’opció de realitzar una o dues sessions.

El preu per participar en el curs complet és de 50 euros, mentre que les sessions individuals tindran un cost de 20 euros cadascuna. Les inscripcions i els pagaments es podran realitzar fins al 14 de novembre.
Arxivat a