Manel Alías presenta a Berga el seu nou llibre «L'última victòria de l'URSS»

L'acte organitzat per Òmnium Cultural compta amb la participació dels periodistes Xavi Rossinyol i Abraham Orriols

Redacció
26 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 14:37h
Manel Alias, periodista a TV3
Manel Alias, periodista a TV3 | NacióDigital
El periodista de TV3 Manel Alías presenta el pròxim dissabte, 5 de novembre, a les 7 de la tarda, al Pavelló de Suècia de Berga, la seva última obra escrita. Sota el títol "L'última victòria de l'URSS", el periodista explica les històries més fascinants de l'esport soviètic, des de la Revolució fins als Jocs Olímpics de Barcelona del 1992.

La presentació de l'obra arriba de la mà d'Òmnium Cultural, amb l'organització d'un acte amb l'autor del llibre i la participació de dos altres berguedans i periodistes de TV3, Xavi Rossinyol i Abraham Orriols

Manel Alías publica aquesta nova obra després de l'èxit del seu darrer llibre "Rússia, l'escenari més gran del món", que ha estat un dels títols de no-ficció més venuts dels últims anys i ha rebut elogis unànimes de la crítica. Alías ha estat 7 anys el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia i als països de l'est d'Europa. En aquests darrers mesos, també ha estat l'enviat especial de la televisió catalana per a cobrir la guerra entre Rússia i Ucraïna.
 


 
Arxivat a